مقام معظم رهبری اهل تعارف نیستند!

ساخت وبلاگ

مقام معظم رهبری اهل تعارف نیستند!

یکی از ویژگی های شخصیت ها و رهبران بزرگ آن است که در تصمیمات و سخنان صراحت و شفافیت را مورد نظر قرار می دهند و در این باره در روش های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری مطالب زیادی گفته شده است.

فردی از نزدیکان حضرت امام (ره) نقل می کرد (نقل به مضمون) در محضر ایشان یکی از اعضای دفتر سوال کرد: آیا شما از عملکرد ما رضایت دارید؟ و ایشان پاسخ داد: همین که اینجا حضور دارید نشانه ی رضایت من است و اگر راضی نبودم عذر شما را می خواستم!

امام اهل تعارف و مجامله گویی نبود. او در لفّافه سخن نمی گفت. او آنچه را که تشخیص می داد صحیح است، با صراحت مطرح می کرد. او ملاک تأیید و ردّ افراد و گروه ها را پایبندی و عدم پایبندی آنان به ارزش ها می دانست و با کسی عقد اُخوّت نبسته بود.

مقام معظم رهبری نیز همین شیوه و روش را در مواضع خود به کار می برند و بارها در عمل نشان داده اند که در تصمیم گیرهایی که به اصل نظام مربوط می شود ملاحظه ی کسی را نمی کنند.

با این وجود عده ای در سخنان خود افراد منصوب شده از طرف ایشان را مورد هجمه قرار می دهند و به گونه ای وانمود می کنند که این افراد قصد ضربه زدن به نظام و رهبری را دارند از جمله ی این اشخاص آیت الله هاشمی رفسنجانی می باشند که ریاست عالی ترین مرجع مشاوره ای نظام را بر عهده دارند و توسط شخص رهبری منصوب می شود.

هیچ کس مدعی نیست که مواضع آیت الله هاشمی کاملا درست و به جا بوده و هست ولی ساختن چهره ای مخالف نظام و رهبری از ایشان نیز نه تنها به مصلحت نیست بلکه موجب تضعیف جایگاه رهبری نظام می گردد چرا که مردم از خود می پرسند چگونه مقام معظم رهبری چنین شخصی را در جایگاهی چنان مهم و تأثیرگذار گمارده است؟!

اشخاص وقتی اتهامات وارده به آیت الله هاشمی و سخنان رهبری در مورد ایشان را کنار هم قرار می دهند چه قضاوتی در مورد آن اتهامات خواهند کرد؟ مقام معظم رهبری می فرمایند:  آقاي هاشمي رفسنجاني در دوران مبارزه با رژيم ستم شاهي از اصلي ترين و جدي ترين افراد نهضت و بعد از انقلاب هم از مؤثرترين شخصيت هاي همراه امام بوده و بارها تا مرز شهادت پيش رفته است ضمن اينكه پس از رحلت امام بزرگوار هم، تا امروز در كنار رهبري بوده است.

رهبر انقلاب اسلامي می افزایند: آقاي هاشمي قبل از انقلاب، اموال خود را صرف مبارزه مي كرد و در سي سال اخير هم با به عهده گرفتن مسئوليت هاي فراوان، در حساس ترين مقاطع در خدمت انقلاب و نظام بوده و هرگز از انقلاب براي خودش، مالي نياندوخته است و مردم بايد به اين حقايق توجه داشته باشند.

حضرت آيت الله خامنه اي در عين حال به اختلاف نظر طبيعي خود با آقاي هاشمي رفسنجاني در موارد متعدد اشاره كرده و می فرمایند: اين اختلاف نظر طبيعي است و مردم نبايد دچار توهم شوند و به گونه اي ديگر فكر كنند.

سخن از این دقیق تر و روشن تر؟ برای تبیین موضوع بدون هیچگونه اظهار نظر به سخنان خود مقام معظم رهبری در مورد بیان شیوه و روش حضرت امام اشاره می نماییم:

....یکی از چیزهائی که در همین زمینه [مسئله ی محاسبات معنوی و الهی در خط امام] وجود داشت، رعایت تقوای عجیب امام در همه ی امور بود. تقوا در مسائل شخصی یک حرف است؛ تقوا در مسائل اجتماعی و مسائل سیاسی و عمومی خیلی مشکلتر است، خیلی مهمتر است، خیلی اثرگذارتر است. ما نسبت به دوستانمان، نسبت به دشمنانمان چه میگوئیم؟ اینجا تقوا اثر میگذارد. ممکن است ما با یکی مخالف باشیم، دشمن باشیم؛ درباره‌ی او چگونه قضاوت میکنید؟ اگر قضاوت شما درباره ی آن کسی که با او مخالفید و با او دشمنید، غیر از آن چیزی باشد که در واقع وجود دارد، این تعدی از جاده‌ی تقواست. آیه‌ی شریفه‌ای که اول عرض کردم، تکرار میکنم: «یا ایّها الّذین امنوا اتّقوا اللَّه و قولوا قولا سدیدا». قول سدید، یعنی استوار و درست؛ اینجوری حرف بزنیم. من میخواهم عرض بکنم به جوانان عزیزمان، جوانهای انقلابی و مؤمن و عاشق امام، که حرف می زنند، می نویسند، اقدام می کنند؛ کاملاً رعایت کنید. اینجور نباشد که مخالفت با یک کسی، ما را وادار کند که نسبت به آن کس از جاده‌ی حق تعدی کنیم، تجاوز کنیم، ظلم کنیم؛ نه، ظلم نباید کرد. به هیچ کس نباید ظلم کرد.
من یک خاطره از امام نقل کنم. ما یک شب در خدمت امام بودیم. من از ایشان پرسیدم نظر شما نسبت به فلان کس چیست - نمیخواهم اسم بیاورم؛ یکی از چهره‌های معروف دنیای اسلام در دوران نزدیک به ما، که همه نام او را شنیدند، همه می شناسند - امام یک تأملی کردند، گفتند: نمی شناسم. بعد هم یک جمله ی مذمت آمیزی راجع به آن شخص گفتند. این تمام شد. من فردای آن روز یا پس‌فردا - درست یادم نیست - صبح با امام کاری داشتم، رفتم خدمت ایشان. بمجردی که وارد اتاق شدم و نشستم، قبل از اینکه من کاری را که داشتم، مطرح کنم، ایشان گفتند که راجع به آن کسی که شما دیشب یا پریشب سؤال کردید، «همین، نمیشناسم». یعنی آن جمله ی مذمت آمیزی را که بعد از «نمیشناسم» گفته بودند، پاک کردند. ببینید، این خیلی مهم است. آن جمله ی مذمت آمیز نه فحش بود، نه دشنام بود، نه تهمت بود؛ خوشبختانه من هم بکلی از یادم رفته که آن جمله چه بود؛ یعنی یا تصرف معنوی ایشان بود، یا کم حافظگی من بود؛ نمی دانم چه بود، اما اینقدر یادم هست که یک جمله ی مذمت آمیزی بود. همین را ایشان آن شب گفتند، دو روز بعدش یا یک روز بعدش آن را پاک کردند؛ گفتند: نه، همان نمیشناسم. ببینید، اینها اسوه است؛ «لقد کان لکم فی رسول‌اللَّه اسوة حسنة»

درباره ی زیدی که شما او را قبول ندارید، دو جور می شود حرف زد: یک جور آنچنانی که درست منطبق با حق است، یک جور هم آنچنانی که در آن آمیزه ای از ظلم وجود دارد. این دومی بد است، باید از آن پرهیز کرد. درست همانی که حق است، صدق است و شما در دادگاه عدل الهی می توانید راجع به آن توضیح دهید، بگوئید، نه بیشتر. این یکی از خطوط اصلی حرکت امام و خط امام است که ماها باید به یاد داشته باشیم.

امید است خداوند به همه ی ما کمک کند از جاده ی انصاف خارج نشده و حب و بغض افراد موجب نشود بر خلاف نظر رهبری معظم انقلاب که داعیه ی پیروی از ایشان را داریم سخن گفته یا عمل نماییم!

نوبهار بردسکن...
ما را در سایت نوبهار بردسکن دنبال می کنید

برچسب : مقام معظم,مقام معظم, در بیمارستان,مقام معظم, در, نویسنده : nobaharbardaskano بازدید : 107 تاريخ : سه شنبه 9 آذر 1395 ساعت: 19:13