بازاریابی شبکه ای یا نتورک مارکتینگ

ساخت وبلاگ

بازاریابی شبکه ای یا نتورک مارکتینگ

تجارت و داد ستد از هنگام شروع زندگی اجتماعی انسان آغاز گردیده بنابراین می توان آنرا همزاد اجتماعی شدن بشر دانست. این فعالیت اقتصادی مانند سایر امور همراه با پیشرفت جوامع رشد پیدا نموده و به وجود آمدن دستگاه های ارتباطی جدید در اعتلای آن نقشی عمده ایفا نموده است.

از آنجا که لازمه ی تجارت ارتباط رو در رو افراد (تولید کننده-واسطه-مصرف کننده) می باشد امروزه که بسیاری در فضای مجازی ارتباط برقرار می کنند برخی بر آن شده اند تا بصورت الکترونیک داد و ستد نمایند و طبیعی است ساز و کارهای اینگونه معاملات با روش سنتی متفاوت شده است. از جمله تفاوت ها روش جذب مشتری و رساندن کالا به وی می باشد.

در روش سنتی کالا پس از تولید تحویل انبار سپس کُل فروش شده و توسط خریداران کلی در شهرهای دیگر به آن مناطق برده می شود و این چرخه ادامه دارد تا به شهرهای کوچکتر رسیده در اختیار مشتریان قرارگیرد. در این مسیر هر کدام از عوامل تولید و توزیع مبلغی به قیمت آن افزوده و به روش های گوناگون کالای مورد نظر خود را تبلیغ می کنند تا نظر مشتری را بدان جلب نمایند.

ولی در تجارت الکترونیک هدف آن است که از مخارج حمل و نقل و انبارداری و همچنین تبلیغات کاسته شده و کالا مستقیم در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. بنابراین لازم است آنقدر کیفیت داشته باشد تا خریدار نه تنها مشتری ثابت محصول گردد بلکه آنرا به دوستان و آشنایان خود معرفی نماید و به این گونه است که "بازاریابی شبکه ای" پدید می آید و شرکت اصلی فروشنده محصول، در قبال پیدا کردن مشتری جدید به مشتریان سابق خود مبلغی به عنوان پورسانت می پردازد.

این شیوه ی تجاری به دلیل مزایای بالا از جمله کاهش واسطه ها و پایین آمدن قیمت کالا، کم شدن رفت و آمدهای برون شهری و درون شهری، صرفه جویی در مصرف انرژی، کاسته شدن از آلودگی هوا و ... در جهان به سرعت در حال توسعه است. در ایران شرکت هایی قصد داشتند به صورت قانونی بازاریابی شبکه ای (نتورک مارکتینگ) انجام دهند که روز به روز به تعداد آن ها افزوده می شد. همین باعث شد دولت و مجلس تصمیم بگیرند چند نماینده را از ایران به آمریکا بفرستند تا صحت و قانونی بودن این کار را بررسی کنند. نمایندگان ایرانی که به آمریکا اعزام شده بودند موفق شدند بررسی های لازم را انجام دهند و آموزش های لازم را برای راه اندازی چنین کسب و کاری در ایران فرا گیرند. همچنین آن ها موفق به اخذ مدرک بین المللی از دانشگاه های آمریکا شدند و با دست پر به ایران بازگشتند.

پس از آن نمایندگان طرحی را در مجلس و دولت مطرح نمودند که در کشور مورد تأیید قرار گرفت و رسماً در سال ۱۳۹۰ اعلام کردند که بازاریابی شبکه ای یا نتورک مارکتینگ هیچ مشکل و منع قانونی ندارد و هر شرکتی می تواند فعالیتش را به صورت قانونی در ایران آغاز کند. شرکت راه سوم پارسیان (پرشین وی) شرکتی است که توانسته با بهره گیری از تجارب دیگر شرکت ها و نوآوری تعدادی جوان خلّاق و نوآور درخششی قابل توجه در این زمینه داشته باشد و با آموزش های مفید خود برای بسیاری از جوانان موقعیت شغلی آبرومند و درآمد مناسب فراهم نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید: 09155323023

نوبهار بردسکن...
ما را در سایت نوبهار بردسکن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nobaharbardaskano بازدید : 98 تاريخ : سه شنبه 24 دی 1398 ساعت: 14:16